Hogyan növelhető a fenék: a fenekét megnövelni

0
1294

Nincs annál egyszerűbb, hogy a cikk elolvasásával minden titkot és gyakorlatot megértesz a legjobban, hogy egy szóval tökéletesebben ülj.

Hogyan lehet növelni a feneket?

Vessünk egy jelet a testépítésből, hogy növeljük a test bármely izomzatának izomtömegét, amelyre intenzív, de rövid edzéshez van szükség. A fenék izomzatának hipertrófiája ugyanúgy működik, a feneket, de a lábadig is edzened kell.

A fenék megnövekedéséhez meg kell edzeni az összes lábát, célzott gyakorlatokkal, hogy megszilárduljon, tonizáljon és növelje a fenék térfogatát. Ha már tonizál, és nincs sok zsírja a combon és a fenéken, az sokkal egyszerűbb lesz, mert közvetlenül a célzott edzésre mehet. Ha ehelyett a combján van a zsír, akkor sok kardio tevékenységet kell végeznie, akár naponta kétszer is.

A futás, a kerékpározás, vagy akár a lépések megtétele segíthet abban, hogy elveszítse ezeket a centimétereket is, ugyanakkor megnöveljük az ülés izmait és megerősítjük a lábát. Mindig kísérje a kardio tevékenységet olyan gyakorlatokkal, mint a guggolás, a tüdő és a has, de használja azokat a gyakorlatokat is, amelyeket később a cikkben felsorolok.

Milyen gyakorlatokat kell végrehajtani a fenék térfogatának növelése érdekében?

 • A fenék megszilárdítása és a tonik készítése a térfogatának növelésével is, a legkiemelkedőbbé téve a célzott gyakorlatokkal nagyon egyszerű.

 • Célzott edzést kell végeznie, 3 sorozatot kell végrehajtania, amelyek minden gyakorlat 20 ismétléséből állnak, 1 perc és 30 másodperces helyreállítással.
 • De a gyakorlatok elvégzése előtt rövid bemelegítést kell végrehajtania, még egy egyszerű 10 perces kocogást is.
 • A szakaszon eltelt felmelegedés nélkül a 10 perc nyújtózkodást választhatta a következő gyakorlatok között, és edzhet egy órát, de legfeljebb másfél órát.
 • Kicsi, de nagyszerű trükk a fenék növelésére és a lábak tónusára
 • Az atlétika fényében tőlem tanult edzés az, amit sebességgel és nagy távolságokkal kell megtenni.
 • Megmagyarázni, ismer-e sprinter sportolót és terepfutó sportolót?

A sportoló sprinternek vannak izmai, amelyek nagyszerűek és képesek lövéseket készíteni a sebességről, de ellenáll az idejének. Az ellenállás nem hiányzik az alsó sportolóktól, de a lábai kicsiek, az izmok kicsiek, de nagyon ellenállnak a hosszú távoknak.

Azt, amelyet el akarok mondani nektek, hogy a felépülés napjaiban, esetleg az edzés végén, hogy elhasználja a lábát, és valóban figyelemre méltó eredményeket érjen el, találhat egy útszakaszt vagy akár egy futballpályát, ahol sebességet lehet lőni. körülbelül 100 méter, a dolog jobb lenne, ha felemelkednének, hogy stimulálják a gluteit. Ebben a száz méterben a képességeihez mérten kell futnia, és vissza kell térnie egy újabb rajthoz , ismételje meg ezt 3-ról maximumra 6-szor.

Gyakorlatok a fenék számára, amely gyakorlatok elvégzéséhez meg kell tudni, hogy miként növelhető a fenék

Ezeket a gyakorlatokat súlyokkal kell elvégezni, a súlyoktól a bokákon át a súlyzókig és a súlyzóig mindenre fel kell használni.

Guggolás – A guggolásnak valóban sok változata van, válassza ki a megfelelőt.

Tüdő – A tüdő alapvető, mint a guggolás, nem a tralasciateli valaha.

Híd a fenék számára – Ez az egyik legjobban célzott gyakorlat a fenék számára. Használjon az alsó hasba helyezett súlyt, hogy bizonyos ellenállást adjon.

Talán az első néhány alkalommal súly nélkül is próbálkozhat. Híd a fenék számára. Olyan gyakorlat, amelyet könnyű lesz elvégezni az edzőteremben, nem mindenkinek van otthon hasonló gépe. Fenék súlyokkal a bokánál

A jóga szőnyegen a legjobb módja ennek a gyakorlatnak

 • Súlyú fenék szövetséges bokája
 • Válasszuk le a földről
 • A láb göndörödik

Még ez is nagyon fontos a fenék fokozásához

 • A láb göndörödik
 • Nyomja meg

Egy olyan kiegészítő gyakorlat, mint a sajtó, változást hozhat

 • Lábprés
 • Elrablók Adduktorok
 • Lábnyújtás

Normális, hogy az első néhány alkalommal fájdalom és görcsök vannak, idővel az izmok csak megszokják a munkát, a fájdalom csökkenni fog, és később a kívánt eredmények is megjönnek.

Most már tudod, hogyan lehet növelni a feneket, miután kialakítottad az ülést, ahogy akarod, csak fokozni fogod a ruhákat, amelyek fokozzák a feneket és a lábadat, ami az ilyen típusú edzés után gyönyörű lesz.

Íme a tippek a nadrágok, nadrágok vagy rövidnadrágok használatához, amelyek mindegyike olyan webhelyet tartalmaz, amely ingyenes továbbítással rendelkezik, és egyszerűen és ingyenesen készült arra az esetre, ha a ruha nem tetszik.

Gyakorlatok a farizom ember multi- ízületi

A fenék, de a lábak edzésére szolgáló gyakorlatokról van szó, amelyek mindig egy vonalban dolgoznak, bár háttal és nyakkal a helyes testtartás érdekében. A gyakorlatok fenék ember súlyzó Vissza guggolás fogja használni az egyensúlyt a vonal a váll, akkor megragadja a rudat a kezével, és akkor tegye a lábát, hogy ugyanolyan szélességű a váll. 

Zsugorítja a magot, és elkezd lefelé jönni, a lábakat párhuzamosan a padlóval (ha lehetséges 90 fokos), miközben a lábak jól kiegyensúlyozódnak. Tartsa a pozíciót néhány másodpercig, majd jöjjön vissza. Ezt a gyakorlatot akkor is elvégezheti, ha a kormányt a billenőkar helyére hajtja, hogy túlterhelés legyen a mellkas magasságában.