Hogyan lehet felszabadítani az anyagcserét és elkezd fogyni

0
1410

Vajon még soha nem történt kezdeni egy diéta után egy kis „nap accorgerti elvesztette csak néhány gramm? Ebben az esetben sokan okolják az „anyagcserét”, mintha néhány külső entitás lenne, amely ellenünk evezne. Gyakran beszélnek „az anyagcsere újraaktiválásáról”. De tényleg így van?

Aztán kezdjük együtt megérteni, hogy mi függ mindkettőnk kiadási erejétől. Ha kördiagramot képzel el, az energiafelhasználás körülbelül 60% -át az alapanyagcsere, 25% -át a testmozgás és 15% -át az étel termogén hatása határozza meg.

Technikus leszek, de próbálj követni

Az anyagcsere kiindulási alapja határozza meg energiafogyasztásunk túlnyomó részét, egy kicsit „egy autó motorjának lökettérfogataként”. A motor kifinomult és technológiai szempontból elkerülhetetlen, hogy egy olyan motor, amelynek 4000-es fogyasztása meghaladja a 2000-et, és ugyanez történik az anyagcserével is.

Mivel a fogyasztótól függ? A tömeges izomból tehát kevesebb izom van és kevesebbet fogyaszt. A másik szempont, amelyet gyakran figyelmen kívül hagyunk, az ételek termogén hatása. Mit jelent? Lényegében azt mondja, hogy a fogyasztott kalóriák metabolizálása érdekében.

Ez a termogén hatás sokkal nagyobb a fehérjéknél, mint bármely más élelmiszer esetében. 100 kalória fehérje metabolizálásához már körülbelül 25-öt fogyasztunk. Itt 2 döntő pontot látunk, amelyeket a súlycsökkenés klasszikus megközelítései során nagyon gyakran figyelmen kívül hagynak:

  • a tömegizom
  • a bevitt fehérje mennyisége

A tömeges izmokkal természetesen be kell jutnunk arra, hogy milyen típusú tevékenységek stimulálják a fizikai körzetet, mert amikor a súlycsökkentő programmal foglalkozik, akkor általában ajánlott, hogy több testmozgást végezzenek aerob intenzitással, ez nem túl magas és tartós.

Ez egy nagyszerű gyakorlat a vérnyomás és a szív működésének javítására, de az izom nem megfelelő gyakorlat, sőt, a szövetizom gyakran hajlamos elpusztítani önmagát, és ha elpusztítom a szövetizmot, az anyagcseréje még a legtöbbnél is alacsonyabb és én azt is a végén elveszíti kevesebb súly; sőt, nagyon gyakran egyfajta spirálon fogok végezni, hogy a fogyáshoz valóban mindig, mindig kevesebbet kell kezdenem enni, olyan szintre, amely nem teljesen kompatibilis sem a feszes pszichés, sem az egészséggel.

Ezért fontos megérteni, hogy ehelyett a ritonifichi aktivitásfizikát is el kell helyeznünk, amely lehetővé teszi az izom hipertrófiájának növekedését.

Senki sem akarja azt mondani, hogy testépítők lettünk, vagy a sportolók agonistái lettünk, de egy olyan „örökségi izommal” születünk, amelyet évtizedről évtizedre hajlamosak vagyunk elveszíteni, és amit ehelyett meg kellene tanulnunk megtartani. Ennek megőrzéséhez meg kell győződnünk arról, hogy rendszeresen belépünk egy fizikai fizika tevékenységbe: hetente kétszer, háromszor, még a súlyokkal vagy a testmozgással is az izomtömeg megtartása érdekében.

Ennek közvetett eredménye a zsíros test még jobb kiigazítása lesz, természetesen nem ez az egyetlen, amelyet fontos szem előtt tartani, hogy az életünk évek során elért alacsony tömegű izomzat, mondjuk a 70 után évek óta nagyon súlyosan mérlegelni kezdi a funkcionális autonómiát, a mobilitást, a teljes életvitel képességét. Tehát az izmok fenntartása nagyon fontos.

Még egy pillanatra térjünk vissza az ételek termogén hatására; Azt mondtuk, hogy a fehérjéknek termogén hatása a legmagasabb a zsírokban és a szénhidrátokban. Mit mond, ez eg.

Tanulj meg erő nélkül erőfeszítés nélkül alkalmazkodni a lépésedhez. Amint megjegyzi, ez a súlycsökkenésről szóló útmutató a fokozatos újoncok képzéséhez vezet. Ez azt jelenti, hogy nem kell sietnie. Kövesse az útmutatót lépésről lépésre, és ne próbálja csökkenteni az időt, hanem növelni, de ne csökkentse az időzítést. Figyeljen a testére és a pszichéjére, és állítsa be természetes ritmusát, amely minden bizonnyal megfelel az Ön jellemzőinek.

Protokoll élelmiszerré változik?

Ez azt jelenti, hogy nem szabad túlságosan csökkentenünk a fehérjéket, mert egyrészt a fehérjék több jóllakottságot adnak, és eltávolításukkal vagy minimálisra csökkentésével kétségtelenül éhesebbek leszünk, és olyan ételekkel fogunk táplálkozni, amelyek talán kevésbé valódi, de másrészt a fehérjék nyilvánvalóan a legfontosabb elemek abban, hogy izmaink téglát építsenek.

Még ebben az esetben sem azt jelenti, hogy a diéta hiperfehérje, hanem azt, hogy ne kövesse azt a divatáramot, amelyben a fehérjéket minden rossz okozójának tekintik. Vannak olyan egészséges fehérjék, mint a halak, például a tojásból származó fehérjék, mint bizonyos típusú húsok, és vannak kevésbé egészséges fehérjék. Most már egyértelműbb lesz, hogy az ilyen tevékenységek, az aerobik és a nagyon alacsony fehérjetartalmú étrend kombinálják az eredményt, nem pedig azt, amit akar, vagyis elveszíti az izomtömegét, az anyagcsere-alapvonala lelassul, nemcsak hogy nem veszít zsírból, hanem Szerintem szerkezetileg gyengébb és kevésbé formás.

Nagyon egyszerű protokollra fordítva váltson fizikai fizikai aerobikra, például gyors gyaloglásra vagy kerékpározásra, az edzőterem edzéseire is, és minden nap különösen vigyázzon arra, hogy egy bizonyos mennyiségű ételt korrigáljon az egészséges fehérje saját erejéből. Meg kell tanulnod testedre építeni és örökségedet megtartani: az anyagcseréd minősége attól függ, hogy mit eszel, hogyan mozogsz és milyen tevékenységeket végez a fizika.