A kóstolás pillanatában ízélménnyel gazdagodunk

0
626

A csokoládé mikrohullámú sütőben történő

A csokoládé mikrohullámú sütőben történőFeloldásának módja kissé lassabb. A munkához műanyag vagy üveg vagy porcelán tálat használunk.Az egyetlen veszély, amely fenyeget, a csokoládé égése, ha hosszú ideig hagyjuk a mikrohullámú sütőben. Ezért először egy kisebb sütőteljesítményt állítunk be, 15-20 másodperces időt.A megadott idő elteltével eltávolítjuk a tálat a mikrohullámú sütőből, keverjük össze a csokoládét, majd visszahelyezzük a sütőbe. Ismételjük meg ezt az eljárást, amíg a csokoládé el nem olvad.

Olvadó csokoládé forró levegőben vagy elektromos sütőben.A sütőben csak akkor olvaszthatjuk el a csokoládét, ha sütőnk lehetővé teszi az alacsony hőmérséklet beállítását.A csokoládét egyenletesen terítse egy sütőlapra vagy sütőlapra, attól függően, hogy mennyi csokoládét dolgozunk fel. Javasoljuk üvegáru vagy zománc vagy rozsdamentes acél. A hőmérsékletet 40 ° C-ra állítjuk nem több a csokoládét azonnal a sütőbe tehetjük.

A csokoládét körülbelül 15-20 perc alatt megolvasztják. Ennek az eljárásnak az az előnye, hogy nem égetjük el az így feloldott csokoládét, nagyon egyszerűen csak nagy mennyiségű csokoládét dolgozunk fel egyszerre. Aki nem szereti a csokoládét.A csokoládé minden bizonnyal az egyik leghíresebb és legnépszerűbb édesség az egész világon. Akár akarjuk, hogy kuss vagy talán van

Egy rossz nap és szeretné javítani a hangulatot

Egy rossz nap és szeretné javítani a hangulatotIgy minden esetben, minőségi csokoládé a megfelelő választás. Ha igazán jó minőségű, sötét csokoládét választ, akkor számos egészségügyi előnye is van. Például a csokoládé antioxidánsokban gazdag, gyulladáscsökkentő hatása van, javítja a hangulatot az endorfinok felszabadításával, sőt egy kis mennyiségű csokoládé, amelyet rendszeresen eszel, megvédi a szívet.Az afrodiziákum hatásokat még neki is tulajdonítják.

De a legfontosabb a minőségi csokoládé kiválasztása, ideális esetben a megfelelő forrásokból  vagy még jobb ötletünk van! Mi a saját házi készítésű csokoládé? Ez könnyű, és akkor teljes ellenőrzése alatt az összes hozzávalót. Ez lenne a legjobb megoldás. Mert mindig 100% – ban tudja, mit tartalmaz a csokoládé. És ez felbecsülhetetlen.Az Ön számára készített receptnek csak néhány összetevője van. Feloldod őket, beleöntöd a penészbe, és kész vagy! Tiszta, egészséges csokoládé.Miért a házi csokoládé a legjobb.

Kiderül, hogy vannak olyan biológiai okok is, amelyek megmagyarázzák, miért vágynak például a nők csokoládéra. Ez lehet a magnézium igen, a csokoládé magnéziumot tartalmaz vagy a szerotonin és a dopamin felszabadulása, ami segíti a hangulatot és az alvást.Természetesen nincs olyan csokoládé, mint a csokoládé.Egyes csokoládék, különösen a csokoládé édességek és figurák csak nagyon kis mennyiségű kakaót és sok más hozzáadott anyagot tartalmaznak, amelyekre a testünknek legalább nincs szüksége.

A glükóz-fruktóz szirup, a hidrogénezett olajok

A glükóz-fruktóz szirup, a hidrogénezett olajokA szójalecitin, a mesterséges íz és a karragén csak a kereskedelmi márkák nem megfelelő összetevőinek listájának részét képezi. Nem is beszélve a cukortartalomról. A legtöbb csokoládé valóban hatalmas mennyiségű cukrot tartalmaz.Igaz, hogy ha nagyon jó minőségű csokoládét vásárol, hogy valóban rendelkezzen a megadott egészségügyi előnyökkel, akkor egy kicsit mélyebbre kell ásnunk a zsebébe, de biztosan megtérül.

De ha tényleg rabja a csokoládé, és félsz, hogy vásárol minőségi csokoládé rendszeresen fog neked tört, így házi csokoládé lehet egy sokkal jobb megoldás az Ön számára. Nagyobb mennyiségű csokoládét készíthet otthonának kényelmében, pontosan tudva, mi az összetétele. Mert csak házi csokoládé elkészítésekor teljesen elkerülheti a hozzáadott mesterséges anyagokat.Hogyan készítsünk csokoládét otthon.

Az egyetlen szokatlan összetevő, amelyre szüksége lesz, amikor egyedülálló házi csokoládét készít, a kakaóvaj. Azonban ma már szinte minden egészséges élelmiszerre szakosodott üzletben megtalálható. Egyéb összetevők, amelyekre szükségünk lesz a termeléshez, a minőségi kakaópor, a méz, ha vaníliát akarsz. Készítse elő a csokoládét lehetőleg vízfürdőben-ideális esetben tegyen egy rozsdamentes acél tálat egy serpenyőbe forró vízzel, amelyben fokozatosan feloldja az összes összetevőt.

Házi csokoládé receptje-egészséges, könnyű, ízletes.Van még egy csodálatos dolog a házi csokoládéban. Különböző ízeket készíthet kísérletek segítségével. Függetlenül attól, hogy például egy csepp narancs kivonatot, egy teáskanál főtt eszpresszót vagy különféle apróra vágott diót ad hozzá saját preferenciái szerint a csokoládét pontosan az ízlése szerint készítheti el.