Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

BlackBunny Csokoládék Története:

A kézműves csokoládék készítője így vall az általa alkotott csokoládékról és az oda vezető útról:
"Sydneyben élve megtapasztaltam Ausztrália izgalmas és páratlan világát, és beleláttam e távoli ország messzi földjére kalandozók életébe, átérezve az életüket átható nyugalmat és szabadságot.

Mindezen felfedezéseimnek köszönhetően olyan élményekkel tértem haza, ami arra inspirált, hogy a játékosságnak teret engedve szokatlan és olykor meghökkentő, mégis édesen zamatos, mesésen lágy és krémes, egzotikus ízek harmóniáját megteremtő csokoládé kreációkat alkossak.

A hazai és külföldi különleges delikátesz boltokat járva  egyfajta selymes csokoládé szemüvegen keresztül látom a hozzávalókat, és lelki szemeim előtt azonnal megtestesül egy-egy szokatlan és ritka alapanyag és a csokoládé nemes keverékének tökéletes harmóniája.

Egy igazi ízutazásra invitállak, amit biztosan nem fogsz megbánni!

Hadd mutassam meg a már-már hétköznapinak számító fűszerek -, mint az illatos levendula, a frissítő rozmaring vagy a mediterrán bazsalikom -, valamint a különleges fűszerek -, mint az indiai curry, a japán wasabi vagy a leginkább arab világban elterjedt finom aromájú kardamom - egy olyan izgalmas oldalát, amiről álmodni sem mertél volna.

Egy olyan mámoros mesevilágba kalauzollak, ahová majd alig várod, hogy újra meg újra visszatérhess, a fűszeres csokoládék mesés krémességének minden cseppjét kiélvezve.

A krémesen lágy és selymesen olvadó csokoládé és a karakteres fűszerek tökéletesen harmonikus kombinációját megkóstolva egy felejthetetlen és páratlan ízélményben lesz részed.

Ezeket a bonbon kreációkat nem érdemes kihagyni, ha valódi csokoládé ínyenc vagy."

Ezen ínycsiklandó csokoládé csodákat kínáljuk webshopunkban, hogy Te is megtapasztalhasd azt az izgalmas és különleges ízélményt, amit sosem felejtesz el!

Szolgáltató adatai:

Cégnév: BlackBunny Csokoládé Webshop (Molnár Tamás EV)
Szolgáltató székhelye: 4200 Hajdúszoboszló, Diófa u. 70.
Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Elérhetőség: info@egyedibonbon.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 30/534-6098
Adószám: 66683537129

 

Munkatársaink:

Molnár Tamás
ügyvezető

E-mail: tamas.molnar@egyedibonbon.com

Háló Zsuzsanna
értékesítési vezető

Tel: 30/534-6098


E-mail: rendeles@egyedibonbon.com