Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Szavatosság
 

A szavatossági igények érvényesítése során az 1959. évi IV. törvény a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet rendelkezései az irányadók.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Az áru átvételétől számítva gyakorolhatja az elállás jogát. Visszaküldheted a megrendelt terméket, amennyiben bontatlan, eredeti állapotában van a termék.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

100% Ízgarancia

Biztosak vagyunk abban, hogy finomak a csokoládéink, ezért ízgaranciát biztosítunk számodra. Amennyiben nem ízlik a csokoládénk, küldd vissza - Bonbonok esetében 14 napon belül, Rusztikus Tört Tábla és  Forrócsokoládé esetében pedig 30 napon belül - a maradványait (legalább 50%-át), az eredeti számlával együtt és a teljes vételárat megtérítjük neked. Ebben az esetben a szállítási költséget és a visszaszállítás költségét Neked kell állni.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretnél az elállás jogával annak jelzését megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttasd vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékodról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, harminc napon belül a vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.